OPĆI PODACI

Radionica za djecu s posebnim potrebama

 

NAZIV PROGRAMA

Radionica za djecu s teškoćama u razvoju

 

PODRUČJE RADA

Radionica je započela s radom u veljači 2013. godine. Na radionici se nalaze djeca različite životne dobi i različitih potreba. Pored raznovrsnih igara i tematskih radionica, na radionici je moguće pristupiti savjetodavnom radu. Voditelji radionice su različite struke što omogućuje da se što kvalitetnije zadovolje potrebe djece.

 

CILJEVI RADIONICE-PROJEKTA

Cilj radionice je povećanje kvalitete života djece kroz druženje, kreativno izražavanje i razne inkluzivne aktivnosti. Uz to, primarni cilj radionice je pružiti polaznicima okruženje koje potiče njihove individualne potrebe i želje.

 

PODACI O DOSADAŠNJEM RADU, AKTIVNOSTIMA I REZULTATIMA

Jednom tjedno djeca s teškoćama dolaze na radionice na kojima se kreativnim radom: crtanjem, oblikovanjem proizvoda od gline, društvenim igrama, tjelesnim aktivnostima kroz igru loptom, vježbama na strunjači i slušanjem glazbe uključuju u dnevne okupacione aktivnosti.

 

NASTAVAK AKTIVNOSTI I PLANOVI ZA BUDUĆNOST   

Nastavak rada radionica kroz navedene aktivnosti, kontinuirano tijekom cijele godine.

 

KOJE SADRŽAJNE CILJEVE BI SUDIONICI RADIONICE-PROJEKTA ŽELJELI POSTIĆI

Povećanje kvalitete života djece s teškoćama i individualna osposobljenost i poticanje kreativnosti korisnika. Kvaliteta života djece može se ostvariti samo ukoliko se blisko surađuje sa zajednicom i njeguju dječje potrebe i želje. Stoga je radionica otvorena prema cijeloj zajednici i rado surađuje s gostima koji se pridruže na radionici.

 

KOJIM SE METODAMA RADIONICA – PROJEKT SLUŽI

Kreativno izražavanje, inkluzivne aktivnosti, savjetodavni rad.

 

MJESTO I VRIJEME PROVOĐENJA AKTIVNOSTI RADIONICE-PROJEKTA

Mjesto provođenja su prostorije Centra „Liče Faraguna“, svaki utorak od 16 do 18.00. sati.

 

GODINA OSNUTKA

2013.

 

DOB I BROJ IZRAVNIH KORISNIKA RADIONICE-PROJEKTA KOJI SU DOSAD SUDJELOVALI U AKTIVNOSTIMA I KOLIKO IH TRENUTNO SUDJELUJE U RADIONICI-PROJEKTU

Radionica okuplja ukupno 6-ero djece s područja Grada Labina, različite životne dobi.

 

VODITELJI

Alen Hasikić, pedagog
Nina Benazić, odgojitelj
Dorijana Sergović

  • 01
  • istra
  • grad_labin
  • ministarstvo za demografiju
  • mrezazdravihgradova

Udruga Labin-Zdravi grad je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Svojim idejama, prijedlozima, znanjem obratite nam se na:

Labin Zdravi grad   / Rudarska 1, 52220 Labin   /   tel: 099 262 2653    /   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.