• img1
  • img1
  • img1
  • img1
  • img1

Poziv građanima/volonterima u izradi „Bojanke za sreću"

Objavljeno .

 

Udruga Labin Zdravi grad poziva građane/volontere da im se pridruže u provedbi projekta „Bojanka za sreću: promocija mentalnog zdravlja kroz likovno stvaralaštvo za odrasle“. Aktivnosti za koje se građani mogu prijaviti su :


1. izrada crteža za bojanku za odrasle (srijeda 19.6.2024. ,18-20h u DKC Lamparna)
2. osmišljavanje pozitivnih afirmacija za bojanku (srijeda 26.6.2024., 18-20h u DKC Lamparna)
3. sudjelovanje u podjeli bojanke na raznim lokacijama u Labinu.

 

Iz Labin Zdravog grada poručuju da sudjelovanjem u izradi i distribuciji bojanke aktivno doprinosite mentalnom zdravlju građana svoje lokalne zajednice,kvalitetno ćete provesti svoje slobodno vrijeme, upoznati nove osobe, jačati svoje osobne kapacitete i mentalno zdravlje i vjeruju dobro se zabaviti! Građani i volonteri mogu sudjelovati u sve tri aktivnosti ili samo u nekima, ovisno o svojim interesima i slobodnom vremenu. Opći cilj projekta je promocija osobnog razvoja i mentalnog zdravlja građana Grada Labina kroz inovativne aktivnosti, umrežavanje i aktivnu participaciju. Specifični ciljevi su: povećati osjećaj osobne dobrobiti građana kroz tri tematska druženja – radionice; izraditi bojanku za promociju mentalnog zdravlja koja će se podijeliti širem građanstvu na ciljanim lokacijama i ciljanim datumima, te biti dostupna na web stranicama udruge i projektnih partnera; promocija volonterstva uključivanjem građana u izradu i distribuciju bojanki; umrežavanje i osmišljavanje novih aktivnosti i sadržaja u Gradu Labinu u skladu s potrebama građana i promocija rada Centra "Dobar start". Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade Istra- Fondazione Istria iz sredstava Fonda gradova i općina.

 

Radionice će se provoditi u prostorijama projektnog partnera Labin Art Express XXI – DKC Lamparna- Rudarska 1, Labin.

 

Za aktivnosti se građani mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice na linku:

https://forms.gle/TKEreN2XahAgEknV9,

a za sva pitanja obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i broj mobitela: 099 262 2653.

Broj mjesta na aktivnostima je ograničen. 


Labin Zdravi grad

  • 01
  • istra
  • grad_labin
  • ministarstvo za demografiju
  • mrezazdravihgradova

Udruga Labin-Zdravi grad je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Svojim idejama, prijedlozima, znanjem obratite nam se na:

Labin Zdravi grad   / Rudarska 1, 52220 Labin   /   tel: 099 262 2653    /   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.